happy chinese new year red card with tiger and flower

Het Jaar van de Tijger

Gelukkig nieuwjaar! In dit Chinese Jaar van de Tijger ga je meer van ons horen. Omdat we onze kennis over aanbesteden met meer mensen willen delen. En omdat we een bredere klantenkring de kracht en snelheid van de Tendertijgers gunnen.

Wat ga je van ons merken?

  • We verwelkomen een derde tijger in ons team: Marcel Uljee. Zo kunnen we sneller schakelen, onze kennis en ervaring delen en grotere opdrachten aannemen. Marcel is vertrouwd als Tekstnet-collega en een kei in het tendervak. We zijn blij met deze versterking!
  • Onze tender- en schrijfervaring delen we graag. Dat doen we op deze website via maandelijkse blogs. En we zorgen dat er regelmatig iets te beleven is op onze LinkedIn-pagina. Volg de Tendertijgers op LinkedIn
  • Onze kennis delen we ook via onze trainingen: incompany en via open inschrijving. De trainingen zijn bedoeld voor tenderschrijvers binnen organisaties én voor bidmanagers die zelf (willen) meeschrijven aan een aanbestedingstekst. Lees meer over onze trainingen

Kracht & hartelijkheid

En dat alles in het Jaar van de Tijger, dat eind januari 2022 is gestart. In China krijgt elk nieuw jaar de naam van één van de twaalf Chinese sterrenbeelden. Dit jaar is de tijger aan de beurt. Volgens de Chinese astrologie staat dit edele dier voor levenslust, kracht en hartelijkheid. Met deze mooie eigenschappen laten wij jou het komende jaar graag kennismaken!

Koffiedrinken of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op!