Olga Leever<br /><span style="font-size:14px;"> </span>

Olga Leever

‘Alleen ga je sneller, met Tendertijgers kom je verder’

Olga schrijft teksten die lekker lezen en leert anderen helder en aantrekkelijk schrijven. Een tekst moet in één keer duidelijk zijn, vindt zij. Hoe concreter hoe beter. Olga werkt voornamelijk in de energiebranche, bouw, beveiliging en ICT. Ook heeft zij veel ervaring met het mkb. Zij begeleidt al jaren diverse klanten bij het schrijven van tenderteksten. Ze adviseert, schrijft, geeft trainingen – en is een echte netwerker.

Mail Olga: olga @ tendertijgers.nl

Rafael Barnhard<br /><span style="font-size:14px;"> </span>

Rafael Barnhard

‘Schakel naar effect, conversie en de juiste mindset.’

Rafael is gepokt en gemazeld in de reclame. Een creatieve ‘madman’ die weet hoe je pakkende concepten bedenkt, koppen en intro’s laat vlammen en long copy tot de allerlaatste punt spannend houdt. De lat ligt hoog als je tenderdocumenten schrijft: ‘Jij bent de schakel naar effect, conversie, de juiste mindset. Elk woord telt’. Naast schrijven geeft Rafael ook les. Zoals aan het Centrum voor Communicatie en Journalistiek in Utrecht, waar hij copywriting doceert.

Mail Rafael: rafael @ tendertijgers.nl

Marcel Uljee<br /><span style="font-size:14px;"> </span>

Marcel Uljee

‘Schrijven is 10% inspiratie en 90% tijgeren’

Marcel schrijft sinds begin deze eeuw overtuigende teksten over alle denkbare onderwerpen. Via taxivervoer rolde hij de tenderwereld in. Daar merkte hij dat hij met zijn glasheldere stijl het verschil maakt. Of het nu gaat over ICT-diensten, techniek, bouw of personeel: Marcel leest zich snel in, komt graag tot de kern en combineert dat met journalistieke vaardigheden. Of in zijn eigen woorden: ‘Ik ben niet bang om domme vragen te stellen.’

Mail Marcel: marcel @ tendertijgers.nl