Winnende aanbestedingsteksten schrijven leer je tijdens de eendaagse training voor tekstschrijvers of bidmanagers!

Winnende aanbestedingsteksten schrijven

trainingen voor tekstschrijvers en bidmanagers

Heb jij als tekstschrijver weleens meegedaan aan een uitgebreid offertetraject voor een grote opdracht? Of vraagt een klant je om te helpen bij het schrijven van een aanbestedingsdocument? In onze eendaagse training hoor je wat een aanbestedingstraject inhoudt en wat jouw rol daarin kan zijn.

Als bidmanager ken jij het klappen van de zweep. Je bent verantwoordelijk voor het volledige tenderproces en hebt de functie van projectleider binnen het tenderteam. Jouw doel: het winnen van de tender. Het schrijven van aanbestedingsteksten is hier een belangrijk onderdeel van. Hoe schrijf je een winnende tendertekst? In deze eendaagse training leer je de kneepjes van het vak!

Trainingen vanaf najaar 2021

In oktober/ november 2021 starten wij onze eendaagse trainingen in het centrum van Utrecht: één training specifiek voor tendermanagers, één voor tekstschrijvers. Detailinformatie volgt snel! Wil je dat wij je op de hoogte houden? Stuur dan een mailtje met als onderwerp ‘info trainingen’ via onze contactpagina. Zodra we nieuws hebben over de data, locatie en prijs krijg je bericht van ons.

Natuurlijk is het ook mogelijk om deze training incompany te laten verzorgen. Neem contact met ons op, we vertellen je er graag meer over!