de content waar het om draait

We geloven in heldere en concrete taal

Ons leven wordt er makkelijker door als we duidelijk zijn in wat we willen. Anderzijds dwingt heldere taal ons om de woorden te kiezen voor ‘waar het om draait’: de kernwaarden van uw bedrijf. Overtuigen begint met duidelijkheid. Geloofwaardigheid. Echtheid. Communicatie krijgt daarmee slagkracht die u nodig hebt.

De sterke punten van TenderTijgers:

 • U werkt met flexibele doorzetters

  Aanbesteden is vaak racen tegen de klok. Wij kennen dat. En dus werken we niet van alleen van 9:00 tot 17:00, maar met evenveel plezier van 17:00 tot 21:00. Al is uw planning nog zo strak – de TenderTijgers bijten zich vast in de klus. Natuurlijk ontvangt u een kostenoverzicht vooraf.

 • U krijgt gespecialiseerd vakwerk

  Het schrijven van aanbestedingsteksten is specialistisch werk. Wij schrijven al jaren mee aan tenderteksten en kennen het klappen van de zweep. Voordat we ook maar één letter op papier zetten, bestuderen we grondig het Programma van Eisen. We zijn bekend met de (EMVI-) aanbestedingscriteria. Vanzelfsprekend sluiten onze teksten naadloos aan op de vraag.

 • U onderscheidt zich binnen de kaders

  U wilt zich onderscheiden met uw Plan van Aanpak. Tegelijkertijd wilt u zich precies houden aan de gunningscriteria. Wij pakken alle ruimte die er is binnen de gestelde kaders. Met dank aan de TenderTijgers springt uw inzending eruit.

 • U benut al uw bedrijfskwaliteiten

  Geen deal zonder vertrouwen. De TenderTijgers weten ook de vaak ‘ongrijpbare’ kwaliteiten van uw bedrijf te verwoorden, zoals uw betrokkenheid en enthousiasme. Redenen waarom uw opdrachtgever graag met u in zee gaat.

 • U krijgt de taal van uw doelgroep

  De TenderTijgers spreken de taal van uw doelgroep. Om dit te bereiken leven we ons in en leveren we opbouwende feedback op uw stuk en concept.

 • U houdt uw handen vrij

  De TenderTijgers kijken verder dan de tekst alleen. Wij schrijven krachtige en overtuigende teksten – dat is immers ons vak. Maar ook denken we met u mee over een pakkende vorm. We werken samen met een team van vormgevers, illustrators en vertalers. U kunt het hele proces probleemloos aan ons uitbesteden.