We kijken verder dan tekst alleen

We geloven in heldere en concrete taal

Overtuigen begint met duidelijkheid. Concreetheid. Geloofwaardigheid. Communicatie krijgt daarmee de slagkracht die je nodig hebt. Tendertijgers helpt je om jouw boodschap om te zetten in heldere taal.

 • Je werkt met flexibele doorzetters

  Aanbesteden is vaak racen tegen de klok. Wij kennen dat. En dus werken we niet van alleen van 9:00 tot 17:00, maar met evenveel plezier van 17:00 tot 21:00. Al is je planning nog zo strak – de Tendertijgers bijten zich vast in de klus. Natuurlijk ontvang je een kostenoverzicht vooraf.

 • Je krijgt gespecialiseerd vakwerk

  Het schrijven van aanbestedingsteksten is specialistisch werk. Wij schrijven al jaren mee aan tenderteksten en kennen het klappen van de zweep. Voordat we ook maar één letter op papier zetten, bestuderen we grondig het Programma van Eisen. We zijn bekend met de (EMVI-) aanbestedingscriteria. Vanzelfsprekend sluiten onze teksten naadloos aan op de vraag.

 • Je onderscheidt je binnen de kaders

  Je wilt je onderscheiden met je plan van aanpak. Tegelijkertijd wil je je precies houden aan de gunningscriteria. Wij pakken alle ruimte die er is binnen de gestelde kaders. Met dank aan de Tendertijgers springt jouw inzending eruit.

 • Je benut al je bedrijfskwaliteiten

  Geen deal zonder vertrouwen. De Tendertijgers weten ook de vaak ‘ongrijpbare’ kwaliteiten van jouw bedrijf te verwoorden, zoals je betrokkenheid en enthousiasme. Redenen waarom opdrachtgevers graag met je in zee gaan.

 • Je krijgt de taal van je doelgroep

  De Tendertijgers spreken de taal van je doelgroep. Om dit te bereiken leven we ons in en leveren we opbouwende feedback op je stuk en concept.

 • Je houdt je handen vrij

  De Tendertijgers kijken verder dan de tekst alleen. Wij schrijven krachtige en overtuigende teksten – dat is immers ons vak. Maar ook denken we met je mee over een pakkende vorm. We werken samen met een team van vormgevers, illustrators en vertalers. Je kunt het hele proces probleemloos aan ons uitbesteden.